Wij zijn Annemarie Houkes en Roeland Tameling. Allebei geboren en getogen in het noorden. Zij in Drenthe (Sleen), hij in Groningen (Leek). Onze ouders wonen er nog steeds en we overnachten zelf daarom ook regelmatig in onze recreatiewoning in Westerbork. Met veel plezier, en dat plezier delen we graag met jullie. 

Pieter Feiken is de oom van Annemarie. En ook een beetje onze overbuurman, want samen met Liesbeth beheert hij Lodge Westerbork, aan De Oostermaat 17. Maar hij is ook aannemer. In 2022 en 2023 heeft hij ons huisje een volledige metamorfose gegeven. Omdat we het belangrijk vinden, dat we een duurzame bungalow hebben met net dat tikje luxe waardoor je echt het vakantiegevoel krijgt. Daar genieten we echt van. Jullie vast ook. 

Annemarie houdt van wandelen, yoga en naar de sauna gaan. En dat kan allemaal uitstekend in onze ecolodge. Vanwege long covid moet ze het nu extra rustig aan doen en dat is best een uitdaging, want ze is van nature een behoorlijk bezig bijtje en een gezelschapsmens.  

Roeland is een beetje een workaholic. Voor hem was een goede wifi-verbinding in de ecolodge dan ook een basisvoorwaarde. Maar inmiddels geniet hij ook enorm van de weldadige ruimte op het bungalowpark en in de natuurlijke omgeving. Roeland grijpt vooral de kans om lekker een potje te gaan hardlopen, zijn vrienden in Drenthe en Groningen te ontmoeten en in alle rust nieuwe, frisse ideeën op te doen.

En we hebben een ontzettend leuke puberzoon, Paul. Die gebruikt de ecolodge graag als uitvalsbasis om met zijn vriendjes en grootouders in het noord’n af te spreken.