Heb jij nog cadeaubonnen over uit je kerstpakket?

Mooi! Want die kun je dus ook gewoon als betaalmiddel gebruiken als je een weekendje in Ecolodge De Bosuil boekt. Of een midweek of een week natuurlijk, kan allemaal. Het eventuele resterende bedrag kun je vervolgens bijvoorbeeld via Ideal betalen. Simpel, safe en snel.

We accepteren online onder meer de VVV Cadeaukaart, maar ook als je Happy Spirit, BeautyCadeau kaart, Biercheque, Bloemen Cadeaukaart, Bloem&Plant giftcard, Boekenbon, DA Giftcard, DE Cadeaukaart, De LOKALE Cadeaukaart, Diner Cadeau, DoenKado Tickets, Dordtpas, fashioncheque, Festival Cadeaukaart, Gelrepas, Good4fun, Horse & Gifts Digitale Giftcard, Huis & Tuin Cadeau, Jewelcard, Klus Cadeau, Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, Nationale EntertainmentCard, Nationale Golfbon, ohmygood, Reis Cadeau, RestaurantCadeau, Rotterdampas, Shoes & Sneakers Cadeau, Sodexo – Sport & Culture Pass, Sport & Fit Cadeau, Stadspas, Sustainable Fashion Gift Card, TravelCheq, U-pas, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg, Webshop Giftcard, Wijn Cadeaukaart, Winkelcheque of YourGift wil gebruiken kan dat.

En zit jouw cadeaubon daar nou net niet tussen? Stuur dan even een mailtje naar info@ecolodgedebosuil.nl. Dan vinden we daar ook wel een oplossing voor!

Start nu je boeking