In de ecolodge liggen diverse routeboekjes voor je klaar en binnen 2 stappen ben je in het bos of op de hei. Voor een frisse neus of een kilometerslange tocht, wat jij wil.

Lees meer

Een tweepersoons whirlpool, regendouche, privé Finse sauna, buitendouche en meer om je lekker te laten ontspannen. Relax binnen op de boxsprings of buiten op de ligstoelen.

Lees meer

In de ruim 4 meter hoge woonkamer stoot je zeker niet je hoofd en we hebben extra lange bedden. Het bad pas je makkelijk in en het bureau is op hoogte verstelbaar.

Lees meer

We laten met ons goedgekeurde energielabel graag zien hoe energiezuinig de ecolodge is: goed geïsoleerd, zonnepanelen, hergebruik van water en meer om het milieu te sparen.

Lees meer

We zijn best trots op alle voorzieningen in ons huisje. Maar het echte genieten doe je natuurlijk buiten in de heerlijke omgeving. Ga je linksaf de hei op, rechtdoor het bos in of rechtsaf naar het dorp?

Lees meer

De ecolodge is compleet ingericht voor vier personen. Met twee heerlijke tweepersoonsbedden. De boxspring van 2.20 meter kun je ook als losse eenpersoonsbedden gebruiken en het andere bed is ‘gewoon’ 1.60 x 2 meter.

Lees meer

We bieden je volop privacy en een exclusief verblijf. Daar hoort ook bij, dat we de sleutels voor je klaarleggen. De instructies hiervoor ontvang je na je reservering.

Meer weten?

Kom je met je elektrische auto? Dan mag je gratis gebruik maken van onze slimme laadpaal! Zo halen we optimaal rendement uit de 24 zonnepanelen op ons dak.

Lees verder

Uitgebreid ontbijten, lunchen of dineren? Met een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en ruime koelkast kun je lekker en gemakkelijk koken in de ecolodge.

Lees meer

Internettoegang (Wifi), een flatscreen en surround sound staan voor je beschikbaar. Net als de DVD-speler en HDMI-aansluiting. Je kunt zelfs in bad je telefoon aansluiten op het geluidssysteem (als je daar behoefte aan hebt).

Lees verder