Vanuit Ecolodge De Bosuil ben je snel in het bos of op de hei. Lekker frisse lucht opsnuiven in een rustige, maar afwisselende omgeving! 

De ecolodge bevindt zich namelijk op recreatiepark De Oostermaat. Het park De Oostermaat is één van de weinige plekken waar de recreatie nog om rust, natuur en prachtige vergezichten over het Drentse landschap gaat.

Het park ligt net buiten Westerbork, het dorp beschikt over alle voorzieningen en diverse horecagelegenheden. In het dorp vind je twee supermarkten (Jumbo en Lidl) en bakkers voor een heerlijke brunch (Jordy Schepers en bakkerij Pepping), maar ook leuke kleding- en woonaccessoirewinkeltjes. Wat dat betreft verdient Hilbrands bloemen & wonen een speciale vermelding. Naast bloemen vind je hier een brede collectie lampen, tuin- en woondecoratie en veel leuke cadeau-artikelen.

Waarom andere gasten kozen voor een bezoek aan Drenthe

  • natuur (73%)
  • rust (63%)
  • fietsmogelijkheden (59%)
  • ruimte (53%)
  • wandelmogelijkheden (47%)

Lekker fietsen, wandelen en genieten

Gasten zijn bijzonder goed te spreken over de fietsmogelijkheden in Drenthe. Dit punt beoordelen ze met maar liefst een 8,9. De mogelijkheden om te wandelen worden ook hoog gewaardeerd met een 8,6. Zowel het aantal horecapunten (8,0) als de kwaliteit ervan (8,1) wordt door de gasten goed beoordeeld.

 

Mooie omgeving, vriendelijke mensen

Het verblijf in Drenthe werd door de nieuwe gast als zeer positief ervaren. De aantrekkelijkheid van de omgeving scoort in deze groep een 8,4. Ook de gastvrijheid van de inwoners (8,5) en  de accommodatie (8,4) worden goed beoordeeld. Bij ruim 7 op de 10 nieuwe gasten overtrof het verblijf de verwachtingen. En we mogen erop rekenen dat een groot deel van deze groep mensen nog eens terugkomt naar Drenthe: maar liefst 94 procent geeft aan dit te willen doen. 95 procent van hen raadt een bezoek aan Drenthe aan vrienden en familie aan.


(bron: onderzoek Marketing Drenthe)

schapen in Drenthe