Toffe actie van Enoma bij aanschaf zakelijk zonnestroomsysteem

Overweeg jij zonnepanelen te laten leggen op het dak van jouw bedrijf of organisatie? Dan is dit interessant voor jou.

Bij de aanschaf van een zakelijk zonnestroomsysteem geeft Enoma namelijk een verblijf in onze Ecolodge de Bosuil weg. Dat is dus dubbel duurzaam genieten. Op www.enoma.nl/ecolodge/ lees je er alles over. En wij vinden het heel erg leuk om samen met Enoma te werken. Op deze manier verleiden we zakelijke vastgoedeigenaren om een concrete stap te zetten hun ecologische footprint te verkleinen. Met een interessante business case én als bonus dus een weekendje of midweek in ons vakantiehuis.

Misschien ken je Enoma beter onder hun oude naam: ‘Groenpand Maatwerk’. Maar nu is het dus Enoma, Energie op Maat. Dit bedrijf is gevestigd in Utrecht en staat onder leiding van Mike Geytenbeek. Ze bieden maatwerkoplossingen voor het vergroenen en gasloos maken van bedrijfspanden. Een essentiële stap naar een duurzame toekomst dus.

Ze hebben ook het nodige gedaan aan de verduurzaming van onze ecolodge. Onder meer de warmtepomp boiler waarmee we onze whirlpool voorzien van warm water en de slimme EASEE laadpaal voor het opladen van je elektrische auto zijn door Enoma geïnstalleerd. Of we daarover tevreden waren? Natuurlijk! We hebben niet voor niets zo’n mooie Google Review geschreven. En daarom doen we ook mee aan deze marketingstunt van Enoma.

Kom in actie, profiteer zelf of geef het door. Start op www.enoma.nl/ecolodge/ . En wie weet slaap jij binnenkort op kosten van Enoma en ons in Ecolodge De Bosuil.