plattegrond Ecolodge De Bosuil Westerbork Midden Drenthe

Alle ruimte aan De Oostermaat 12

476 Vierkante meter. Dat is de oppervlakte van ons perceel op recreatiepark De Oostermaat. Oftewel: volop ruimte om in alle rust te ontspannen. Om te luieren in het gras, aan te schuiven aan de picknicktafel of een middagdutje te doen in een van de ligstoelen.

De indeling van het huisje zelf is ook gebouwd op privacy, licht en ruimte. Met slaapkamers die niet tegen elkaar aan liggen. Een aparte toiletruimte. Hoge plafonds. En alles gelijkvloers.

Al moeten we een ding eerlijk bekennen. De afmetingen van de oorspronkelijke bouwtekening kloppen niet helemaal. Omdat de muren zo dik geïsoleerd zijn, dat de buitenmaten wel kloppen, maar de binnenmaten niet. Gelukkig is er binnen en buiten het huisje nog voldoende mogelijkheid om ‘je kont te kunnen keren’, zoals Annemarie dat bij de oplevering op charmante wijze samenvatte. Wij zijn er heel blij mee. Hopelijk bevalt het jullie ook goed!