Romantiek in en om de Ecolodge

5 tips van Annemarie en Roeland (gelukkig getrouwd sinds 2008 😊):

  • Boek een dagje wellness, bijvoorbeeld in Westerbork bij Vitalia Beauty Wellness & Floaten. Samen even helemaal ontspannen. En als je daar niet genoeg van krijgt duik je natuurlijk gewoon de sauna of het bubbelbad van ons vakantiehuisje in.
  • Ga hunebedden spotten met de step. Of op de fiets. Of lopend. Als je het maar samen doet. Er liggen 52 stuks op jullie te wachten in Drenthe, zeg maar een voor iedere week vol liefde voor elkaar.
  • Samen drinken op de liefde, maar dan net een beetje anders? Ga dan in de ecolodge wijnproeven onder begeleiding van het Drents Wijnhuis of bezoek bierbrouwerij Maallust in Veenhuizen.
  • Ga samen schaapjes tellen voor het slapen gaan. Maak bijvoorbeeld een wandeling door Nationaal Park Dwingelderveld. Je kunt je auto parkeren op parkeerplaats Lheederzand waar diverse fiets- en wandelroutes starten. Uitgestrekte heidevelden? Check! Bossen, jeneverbessen, grafheuvels, vennetjes? Check! En natuurlijk de Drentse heideschapen. Check! We zijn benieuwd hoeveel jullie er tegenkomen.
  • Maak een wandeling in het donker op de hei bij ons langs de Oostermaat en ga bij de IJzertijd boerderij zitten of liggen. Geniet samen van de sterrenhemel bij heldere nacht en doe een wens als je een vallende ster ziet.