dit is een duurzaam plekje

We voldoen aan de ECO-logies criteria

ECO logies is het inspiratieplatform voor duurzaam en energieneutraal overnachten in eigen land. Met nu al 125+ duurzame en unieke plekjes in Nederland en België. Dit online platform hanteert twaalf heldere criteria: zes voor een laag energieverbruik en zes voor overige duurzaamheid. ECO logies staat voor solide maatregelen voor duurzaamheid. Een ECO logie voldoet daarom minimaal aan zes criteria, waarvan minimaal drie energieprestatiecriteria. Zo wordt er op gelet dat er tijdens een verblijf weinig of geen energie wordt verbruikt. Er worden ecologische schoonmaakproducten gebruikt en lokale producten voor ontbijt. Afvalscheiding is uiteraard vanzelfsprekend en wellicht is er ook circulair gebouwd.

En omdat wij ook door de selectie zijn gekomen kun je ons nu dus vinden op https://www.eco-logies.nl/gevonden/ecolodge-de-bosuil . Tip: heb je na het verblijf in ons huisje de smaak te pakken gekregen? Vind dan een volgende bestemming via ECO logies!

Je kunt ECO logies deelnemers herkennen aan hun duurzame locaties en ook aan deze hashtags: #duurzaamovernachten #duurzaamplekje #duurzaamverblijf #ecobedandbreakfast #ecobnb #ecohotel #biohotel  #ecohuisje #ecocabin #ecovakantiewoning #duurzaamreizen #groenevakantiewoning
#duurzaamtoerisme #ecolodge #ecodeluxe #ecostyle #duurzaamopvakantie #groenevakantieadressen

Zie ook de achtergrondinfo over onze Hydraloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *